Spring naar content

Het ideale cadeau voor voetballers!

Wilt u uw kind een cadeau geven dat niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan hun ontwikkeling? Ballie is het antwoord! Dit is geen gewone voetbal, maar een slimme bal die kinderen uitdaagt om hun voetbalvaardigheden te verbeteren terwijl ze plezier hebben.

Dit vinden ouders van Ballie

"Als ouder van een voetbalgekke zoon, kan ik niet genoeg zeggen over hoe geweldig Ballie is. Het heeft hem geholpen zijn vaardigheden te verbeteren terwijl hij plezier heeft, en het is geweldig om te zien hoeveel hij geniet van de uitdagingen. Het beste cadeau dat we hem ooit hebben gegeven!"

- Sandra, moeder van Tim (11 jaar)

"Ik was op zoek naar een uniek cadeau voor mijn dochter, die onlangs haar liefde voor voetbal heeft ontdekt. Toen ik Ballie vond, wist ik dat het perfect zou zijn. Ze is er helemaal weg van en het is geweldig om haar zo actief en betrokken te zien. Een absolute aanrader voor elke ouder!"

- Mark, vader van Lisa (9 jaar)

"Ballie is een gamechanger voor ons. Het heeft niet alleen onze zoon geholpen om zijn voetbalvaardigheden te verbeteren, maar het heeft hem ook aangemoedigd om actief te blijven, zelfs als hij binnen is. We zijn zo dankbaar voor dit product en kunnen het niet genoeg aanbevelen!"

- Julia, moeder van Max (12 jaar)

Deelname aan de Ballie competitie

Door een Ballie te kopen, krijgt je kind toegang tot een wereld vol uitdagingen en competitie. De Ballie-app, beschikbaar op elk mobiel apparaat, biedt toegang tot een reeks Ballie Worlds vol leuke en uitdagende activiteiten! Je kind scant het Power Up-logo op de bal van Ballie en is nu klaar om de wereld van Ballie in te gaan!

Y5A0966-kopie

open de wereld van Ballie

Met Ballie opent je kind een wereld van actieve gamification. De speciaal ontworpen bal houdt hun prestaties bij, waardoor ze hun skills kunnen blijven verbeteren en uitdagingen kunnen aangaan. Het is niet alleen leuk, maar het stimuleert ook lichaamsbeweging en verbetert hun motorische ontwikkeling

Met de speciaal ontwikkelde bal volgt de telefoon precies de bewegingen van je kind en houdt de statistieken bij van alle challenges. Je kind ontgrendelt de app simpelweg door de unieke qr-code te scannen!

 

 

 

start your challenge
Selectie (30 of 142)EDITED
Selectie (26 of 142)EDITED
Selectie (17 of 142)EDITED

Waarom ballie het ideale cadeau is

DSC05088EDITED
ballie2-pol

Word de KING of QUEEN van BALLIE

Met Ballie heeft je kind de kans om de beste van de wereld te worden. Via live klassementen kunnen ze hun vaardigheden meten met die van andere voetballiefhebbers uit hun regio, land of zelfs de hele wereld!

 

 

Challenges en statistieken

Met Ballie kan je kind deelnemen aan een reeks challenges en hun voortgang bijhouden in het statistiekencentrum van de app. Het is de perfecte manier om hun vaardigheden te verbeteren en hun spel naar een hoger niveau te tillen. Elke keer dat je kind een oefening voltooit, kan hij/zij deze delen met z’n vrienden en teamgenoten met de proof-it-knop!

Selectie (9 of 142)EDITED
ballie-pol
DSC05041EDITED

Training in vrije tijd

Met Ballie wordt trainen leuk. Door thuis te trainen met BALLIE, verbeteren ze hun skills en worden ze beter in het voetbal, klaar om te stralen tijdens de wedstrijd op zaterdag!

 

 

hand - wordt de king of queen
Patch Coach - ball

Next level coaching Verbind je team!

Verbind je team met challenges en oefeningen om buiten het veld te trainen. Thuis trainen wordt leuker en competitiever dan ooit tevoren. Met de Ballie-app kunnen coaches trainingsvaardigheden, oefeningen en oefeningen instellen die gemakkelijk kunnen worden gevolgd via live klassementen.

 

 

Focus op training in vrije tijd

Door meer te spelen met Ballie in je vrije tijd verbeteren ze hun skills. Dit gaat ze helpen om nog beter te voetballen om zaterdag.

 

 

Touzani_9feb_20208921 copy
hand3
Y5A0966-kopie
hand3

Gamification is de naam van het spel

Active Gamification stimuleert beweging en lichaamsbeweging en verbetert de motorische ontwikkeling. Maak sport leuk door actieve gaming in uw trainingsprogramma te integreren. Gegarandeerd plezier, gegarandeerde spelverbetering, gegarandeerd actieve gamification!

 

 

Laten we de wereld uitdagen

Maak van trainen een spel met BALLIE. Dit is het cadeau dat blijft geven, met gegarandeerd plezier, gegarandeerde spelverbetering en gegarandeerde actieve gamification. Samen, of alleen, gegarandeerd plezier voor ieder voetballiefhebbend kind!